Ons team

Ze zijn er. De juiste mensen, technologie en financiering om jouw bedrijf vooruit te helpen in de circulaire economie. Door gebruik te maken van ons netwerk, expertise en missiegedreven aanpak verbinden we de juiste schakels en bouwen we samen aan toekomstbestendige businesscases.

Martijn Savenije

Oprichter & CEO

Het faciliteren van zijn omgeving staat centraal in het leiderschap van Martijn. Als systeemdenker neemt Martijn zijn omgeving mee in een helder transitieverhaal. In dat verhaal spelen circulaire verdienmodellen en waardecreatie voor alle stakeholders een centrale rol.

Sarah Hafith

Head of Ventures

Sarah gelooft in oplossingen. Daar waar zij problemen ziet in onze maatschappij brengt ze de juiste mensen en kennis samen. Als Head of Ventures kun je bij Sarah terecht om innovaties om te zetten in nieuwe bedrijven.

Seleen Suidman

Head of Operations

Met structuur, betrokkenheid en directheid faciliteert Seleen een omgeving waarin ieder in zijn kracht staat. Seleen daagt andere uit en haar enthousiasme en optimisme werken aanstekelijk. Samen met het team en opdrachtgever streeft zij een gezamenlijk doel na om onderweg van elkaar te leren.

Dan Mulder

Oprichter & consultant

Met een gezonde dosis systeemkritiek en passie om de wereld anders in te richten is Dan het idealistische hart van Spaak. Dan heeft oog voor detail én ziet het grotere plaatje. Dit brengt hij samen in technische en strategische oplossingen binnen de circulaire economie.

Antonija Marjanovic

Expert Biomassa

Als expert biomassa is Antonija gefascineerd door de veerkracht van de natuur, waar alles wordt benut. Antonija gelooft dat wij dit omdenken dienen toe te passen op onze reststromen. Passie voor een duurzame wereld en empathie voor de problemen om ons heen staan centraal in haar werk om tot nieuwe oplossingen te komen.

Ivano Pezzotta

Consultant

Ivano spreekt de taal van de wetenschap én het bedrijfsleven. Complexe vraagstukken dagen hem uit tot slimme oplossingen. Met empathie als uitgangspunt pakt hij de rol waar de situatie om vraagt en sluit hij aan bij de realiteit van de klant.

Matthijs Koop

Expert Landgebruik

Matthijs is gefascineerd door de relatie tussen de mens en zijn omgeving. Als empathische creatieveling ziet en creëert hij kansen om de transitie in het landelijk gebied te versnellen. Complexe strategische vraagstukken vertaalt hij naar concrete oplossingen om vooruit te komen.

Doreen Struik

Marketing- & Communicatiemanager

De liefde voor onze prachtige aarde en alles wat er op leeft bracht Doreen bij Spaak. Doreen wil impact maken door anderen te inspireren en enthousiasmeren. Zij vertaalt de vaak complexe vraagstukken naar een verhaal dat begrijpelijk is voor een breed publiek.

Susan Aukema

People & Culture

Een blij team vol in ontwikkeling, daar draagt Susan graag aan bij. In haar werk streeft ze ernaar de groei van Spaak te faciliteren met praktische People & Culture oplossingen die de eigenheid van Spaak benadrukken en versterken.

Tes Tonglet

Officemanager

Met een hart voor duurzaamheid is Tes met een frisse blik en groene vingers bij Spaak gekomen. Zij verzorgt de administratie, facturatie, regeldingen en meer op kantoor. En (ont)zorgt hierbij goed voor de mensen en planten op kantoor.

Josephine Nijstad

Oprichter

Josephine houdt van puzzels oplossen en wat is een grotere puzzel dan de transitie naar een circulaire economie? Met een kritische blik en een flinke dosis creativiteit geeft zij handen en voeten aan projecten. Daarbij staat waardecreatie voor de hele keten centraal.

Livio Bod

Oprichter & Innovation Lead

Als visionair voor een betere wereld ziet Livio kansen die niemand anders ziet. Met zijn energie en vooruitstrevende inzichten legt hij als Innovation Lead de verbindingen voor technisch- en ondernemende concepten.

Anke Zwanink

Stagiair Operations en Marketing & Communicatie
Wil je meer weten over het team?

Vacatures

Wil jij deel uitmaken van ons team? Wie weet zijn wij op zoek naar jou!

We zijn op zoek naar:

Officemanager, je vindt de vacature hier.

Content Creative stagiair, je vindt de stage hier.