Ons team

Ze zijn er. De juiste mensen, technologie en financiering om jouw bedrijf vooruit te helpen in de circulaire economie. Door gebruik te maken van ons netwerk, expertise en missiegedreven aanpak verbinden we de juiste schakels en bouwen we samen aan toekomstbestendige businesscases.

Martijn Savenije

Oprichter & CEO

Het faciliteren van zijn omgeving staat centraal in het leiderschap van Martijn. Als systeemdenker neemt Martijn zijn omgeving mee in een helder transitieverhaal. In dat verhaal spelen circulaire verdienmodellen en waardecreatie voor alle stakeholders een centrale rol.

Seleen Suidman

Head of Operations

Met structuur, betrokkenheid en directheid faciliteert Seleen een omgeving waarin ieder in zijn kracht staat. Seleen daagt anderen uit en haar enthousiasme en optimisme werken aanstekelijk. Samen met het team en opdrachtgever streeft zij een gezamenlijk doel na om onderweg van elkaar te leren.

Livio Bod

Oprichter & Innovation lead

Als visionair voor een betere wereld ziet Livio kansen die niemand anders ziet. Met zijn energie en vooruitstrevende inzichten legt hij als Innovation Lead de verbindingen voor technische en ondernemende concepten.

Dan Mulder

Oprichter & Senior consultant

Met een gezonde dosis systeemkritiek en passie om de wereld anders in te richten is Dan het idealistische hart van Spaak. Dan heeft oog voor detail én ziet het grotere plaatje. Dit brengt hij samen in technische en strategische oplossingen binnen de circulaire economie.

Josephine Nijstad

Oprichter & Senior consultant

Josephine houdt van puzzels oplossen en wat is een grotere puzzel dan de transitie naar een circulaire economie? Met een kritische blik en een flinke dosis creativiteit geeft zij handen en voeten aan projecten. Daarbij staat waardecreatie voor de hele keten centraal.

Aravindh Venkatraman

Consultant

Een groenere en inclusievere toekomst voor iedereen, dat is wat Aravindh drijft. Aravindh is een innovatieve systeemdesigner, met een nieuwsgierige, open blik en unieke ideeën. Aravindh is gepassioneerd om de manier waarop onze samenleving tegen duurzaamheid aankijkt te veranderen.

Jelte van Mil

Consultant

In de natuur zijn kringlopen gesloten, niets gaat verloren. Als industrieel ecoloog ziet Jelte kansen in de (veer)kracht van de natuur en zet deze om tot acties. Met een duidelijk doel: een leefbare planeet voor toekomstige generaties.

Jorinde Verbiest

Officemanager

In het brede takenpakket van officemanager is Jorinde helemaal in haar element. Haar motivatie is impact creëren naar buiten toe door ervoor te zorgen dat het binnen de kantoormuren lekker op rolletjes loopt. Dat doet ze graag neuriënd (of zingend).

Anke Zwanink

Consultant Circular Business

Een economie waarin duurzaamheid en circulariteit loont, dat is hoe Anke de toekomst ziet. Met een bedrijfskundige achtergrond brengt Anke een berg aan structuur, focus én interesse in circulariteit met zich mee.

Ayako de Niet

Technisch Consultant

Ayako krijgt energie van brainstormen - in het bijzonder als ze met haar ideeën een positieve impact kan maken op de wereld om ons heen. Haar chemische kennis zet zij graag in om grondstofverspilling te minimaliseren en mee te denken over alternatieve materialen.

Wil je meer weten over het team?

Vacatures

Wil jij deel uitmaken van ons team? Wie weet zijn wij op zoek naar jou!

We zijn op zoek naar

Junior Projectmanager & Consultant |  Je vindt de vacature hier.

Technisch consultant (Stage)   |  Je vindt de vacature hier.

Venture Builder (Stage)   |  Je vindt de vacature hier.