Ons team

Ze zijn er. De juiste mensen, technologie en financiering om jouw bedrijf vooruit te helpen in de circulaire economie. Door gebruik te maken van ons netwerk, expertise en missiegedreven aanpak verbinden we de juiste schakels en bouwen we samen aan toekomstbestendige businesscases.

Martijn Savenije

Oprichter & CEO

Het faciliteren van zijn omgeving staat centraal in het leiderschap van Martijn. Als systeemdenker neemt Martijn zijn omgeving mee in een helder transitieverhaal. In dat verhaal spelen circulaire verdienmodellen en waardecreatie voor alle stakeholders een centrale rol.

Sarah Hafith

Head of Ventures

Sarah gelooft in oplossingen. Daar waar zij problemen ziet in onze maatschappij brengt ze de juiste mensen en kennis samen. Als Head of Ventures kun je bij Sarah terecht om innovaties om te zetten in nieuwe bedrijven.

Seleen Suidman

Head of Operations

Met structuur, betrokkenheid en directheid faciliteert Seleen een omgeving waarin ieder in zijn kracht staat. Seleen daagt andere uit en haar enthousiasme en optimisme werken aanstekelijk. Samen met het team en opdrachtgever streeft zij een gezamenlijk doel na om onderweg van elkaar te leren.

Dan Mulder

Oprichter & consultant

Met een gezonde dosis systeemkritiek en passie om de wereld anders in te richten is Dan het idealistische hart van Spaak. Dan heeft oog voor detail én ziet het grotere plaatje. Dit brengt hij samen in technische en strategische oplossingen binnen de circulaire economie.

Antonija Marjanovic

Expert Biomassa

Als expert biomassa is Antonija gefascineerd door de veerkracht van de natuur, waar alles wordt benut. Antonija gelooft dat wij dit omdenken dienen toe te passen op onze reststromen. Passie voor een duurzame wereld en empathie voor de problemen om ons heen staan centraal in haar werk om tot nieuwe oplossingen te komen.

Aravindh Venkatraman

Consultant

Een groenere en inclusievere toekomst voor iedereen, dat is wat Aravindh drijft. Aravindh is een innovatieve systeemdesigner, met een nieuwsgierige, open blik en unieke ideeën. Hij is gepassioneerd om de manier waarop onze samenleving tegen duurzaamheid aankijkt te veranderen.

Josephine Nijstad

Oprichter

Josephine houdt van puzzels oplossen en wat is een grotere puzzel dan de transitie naar een circulaire economie? Met een kritische blik en een flinke dosis creativiteit geeft zij handen en voeten aan projecten. Daarbij staat waardecreatie voor de hele keten centraal.

Livio Bod

Oprichter & Innovation Lead

Als visionair voor een betere wereld ziet Livio kansen die niemand anders ziet. Met zijn energie en vooruitstrevende inzichten legt hij als Innovation Lead de verbindingen voor technisch- en ondernemende concepten.

Doreen Struik

Marketing- & Communicatiemanager

De liefde voor onze prachtige aarde en alles wat er op leeft bracht Doreen bij Spaak. Doreen wil impact maken door anderen te inspireren en enthousiasmeren. Zij vertaalt de vaak complexe vraagstukken naar een verhaal dat begrijpelijk is voor een breed publiek.

Anke Zwanink

Stagiair Operations en Marketing & Communicatie

Een economie waarin duurzaamheid en circulariteit loont, dat is hoe Anke de toekomst ziet. Tijdens haar studie bedrijfskunde loopt Anke stage bij Spaak. Anke brengt een berg aan structuur, focus én interesse in circulariteit met zich mee.

Jelte van Mil

Consultant

In de natuur zijn kringlopen gesloten, niets gaat verloren. Als industrieel ecoloog ziet Jelte kansen in de (veer)kracht van de natuur en zet deze om tot acties. Met een duidelijk doel: een leefbare planeet voor toekomstige generaties.

Wil je meer weten over het team?

Vacatures

Wil jij deel uitmaken van ons team? Wie weet zijn wij op zoek naar jou!

We zijn op zoek naar:

Officemanager, je vindt de vacature hier.

Ben je benieuwd naar de vacatures bij onze ventures? Deze vind je hier.