Ventures waarmee we de wereld op zijn kop zetten

Bij Spaak zien we circulaire economie als dé manier om een ​​wereld te creëren die in dienst staat van mens én natuur. Met slimme verdienmodellen krijgen wij stakeholders in de keten in beweging. Zo bouwen we samen een systeem waar iedereen baat bij heeft, met duurzame verandering als gevolg. Ambitieuze voornemens zetten we om in een realistische oplossing. Dit doen we door het bouwen van eigen ventures.

Nieuwe ondernemingen met een innovatieve visie. Het oprichten van bedrijven waarvan wij denken dat de wereld ze nodig heeft, binnen de thema’s waar we bij Spaak aan werken. Waar we een probleem zien, zien we ook de oplossing en gaan we over tot actie. Hoe doen we dat? We ontwikkelen zelf of met onze partners een oplossing met een circulair verdienmodel. Deze oplossing toetsen we op technische en commerciële haalbaarheid. We bouwen een netwerk in de waardeketen. We financieren de oplossing met interne en externe middelen en we bouwen een sterk team dat het plan met passie kan uitvoeren.

We zijn trots op de ventures die we al met succes hebben gerealiseerd. Daarnaast hebben we een tal van nieuwe circulaire oplossingen in onze pijplijn. Wil je ventures met ons bouwen? Of investeren in duurzame oplossingen? Neem dan contact met ons op en wie weet ontwikkelen wij de volgende venture samen.

Samen bouwen aan de circulaire economie?