Caffe Inc. aan tafel bij Amsterdam Smart City Meetup #2 : De ondernemende metropool

Deze week was Josephine Nijstad, Co-founder van Spaak en CEO van onze venture Caffe Inc. aanwezig bij Amsterdam Smart City Meet-up ‘De ondernemende Metropool’ in Pakhuis de Zwijger. Onder leiding van Servaz van Berkum ging zij in gesprek met Leonie van den Beuken, programmadirecteur Amsterdam Smart City en Marije Poel, program manager Centre of Expertise Urban Governance & Social Innovation, HvA.

Kijk hier de aflevering terug: Amsterdam Smart City Meetup #2 : De ondernemende metropool – Pakhuis de Zwijger (Voor wie geen tijd heeft om de hele aflevering te zien, Josephine is aan het woord vanaf minuut 45).

Veel lokale en bevlogen ondernemers willen met grote plannen bijdragen aan de duurzame, circulaire en sociale wereld van morgen. Zij zetten zich in voor energiebesparing, circulaire productie of slimme bereikbaarheid. Maar dragen ze daarmee bij aan een leefbare, bruisende en ondernemende metropool? Gaan we door hun oplossingen zorgvuldiger om met grondstoffen en versterken zij de innovatie in onze stad?

Daarover gaan we in gesprek tijdens deze Amsterdam Smart City Meetup. Samen met innovatieve ondernemers wordt er onderzocht wat er goed gaat in de metropoolregio Amsterdam, maar ook hoe er beter samen gewerkt kan worden. Naast Josephine Nijstad, CEO Caffe Inc. schuiven ook Thijs Muizelaar, Business development manager van Innovactory, Max Dijkstra, CTO & Founder van Reefsystems en Almer van der Stoel, Co-founder van Bambooder aan.

Geïntereseerd en wil je graag meer uitleg?